General Data Protection Regulation (GDPR)

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata StiLia ApS behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

Den 25. maj 2018 træder den nye persondataforordning i kraft.

Dine data har hele tiden været sikre hos os, og den primære ændring efter 25. maj 2018 er derfor,

at du får større indblik i, hvilke data vi behandler, og hvordan vi behandler dem.

 

Læs venligt vores privatlivspolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos StiLia ApS :

E-mailadresse

For- og efternavn

Adresse

Telefonnummer,

Tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet) Dette er statistiske oplysninger til brug for at klarlægge brugernes handlinger og mønstre, og har ikke til formål at identificere en enkeltperson.

Adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, tid på hver side mv.)

Geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

StiLia ApS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

StiLia.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

Foretager køb

Tilmelder dig nyhedsbreve

Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med StiLia.dk på anden vis

Afgiver personoplysninger på anden vis til StiLia ApS

StiLia ApS  indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

StiLia ApS indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

 

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik

Til at forbedre www.stilia.dk og markedsføring fra StiLia ApS

Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice

Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre

Til opfølgning på henvendelser

Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information

StiLia.dk benytter NETS til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort.

Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området

herunder hvidvasknings- og bogføringsloven i op til 6 år. 

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.stilia.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

Interne afdelinger

Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering.

Blandt StiLia ApS og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor længe opbevares oplysningerne ? 

Vi har automatisk databehandling hver 6. måned ( 1/1 og 1/7) hvor vi automatisk sletter eller anonymiserer persondata der ikke længere er nødvendigt for at kunne levere de tjenester, du har anmodet om, eller til andre væsentlige formål såsom at overholde vores retslige forpligtelser jvf. hvidvasknings- og bogføringsloven.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: stilia@stilia.dk

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: stilia@stilia.dk

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. hvidvasknings- og bogføringsloven kan ikke slettes på anmodning.

Henvendelse i den forbindelse sendes til stilia@stilia.dk

 

Siden er opdateret 24 maj 2018.

 

Den dataansvarlige hos StiLia ApS er Sarah Skytte .